0

Gotuj z Borowiczem

zobacz więcej
Przepis na szaszłyki z Madagaskaru (Masikita) 

Składniki na 4-5 porcji: Szaszłyki: 0,5 kg polędwicy wołowej  1 czerwona cebula...

zobacz więcej
Przepis na pieczone ziemniaki z piekarnika (tzw. hasselback)

Składniki: Ziemniaki Kiełbasa lub boczek Ser halloumi

zobacz więcej
Przepis na żur wielkanocny z pulpetami z białej kiełbasy

Składniki: 1,5 l bulionu warzywnego 750 ml zakwasu żytniego do żurku 300 g żeberek wędzonych g...

zobacz więcej
Łopatka wieprzowa w ziołach z szynką parmeńską

Składniki: 1 kg łopatki wieprzowej  świeża bazylia, mięta, pietruszka i szczypiorek (mały pęczek) 3...

zobacz więcej
Przepis na naleśniki wytrawne z szynką, serem i warzywami

Składniki na ciasto naleśnikowe (na około 8 naleśników): 1 szklanka mleka 3/4 szklanki wody gazowanej...

zobacz więcej
Domowa pizza z burakiem i kozim serem

Składniki na 2 pizze: Ciasto: 25 g świeżych drożdży 250 g mąki na pizzę 150 ml...

zobacz więcej
Przepis na spaghetti z pieczonymi pomidorami i papryką

Składniki: 200g makaronu 300 g pomidorków koktajlowych 1 pomidor malinowy 1 papryka cze...

zobacz więcej
Ajerkuchy – przepis na racuchy z jabłkami w wersji śląskiej

Ilość porcji: około 30 ajerkuchów, w zależności od wielkości plastrów jabłek.   

Nagrody
i wyróżnienia

© Gerlach 2022

Created by: Xann Marketing

Ta strona korzysta z plików Cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w zakładce Polityka prywatności