Nóż szefa kuchni 8" STYLE

Dostępny:

Wyślemy jeszcze dzisiaj

79,00 zł

Kupując ten produkt możesz zdobyć 79 punkt punkty w Programie lojalnościowym

Darmowa wysyłka od 350 zł.

Koszty wysyłki od 10,99 zł. Sprawdź!

Zapytaj o produkt: +48 48 375 80 82

Nóż szefa kuchni 8" STYLE

Noże z linii STYLE to fantastyczna propozycja dla osób, które poszukują nowoczesnych rozwiązań w kuchni oraz produktów, wyróżniających się modnym, minimalistycznym wzornictwem. Każdy nóż został stworzony z myślą o ułatwieniu naszych codziennych zmagań w kuchni. Wyjątkowa ostrość zapewnia precyzyjne cięcie, krojenie, szatkowanie, filetowanie – cokolwiek, co przyjdzie Ci do głowy. Rękojeść pokryta specjalną antypoślizgową powłoką gwarantuje bezpieczeństwo i komfort, nóż nie wyślizgnie się już tak łatwo, nawet z mokrych dłoni. Solidność, trwałość i wytrzymałość produktów z linii STYLE da gwarancję ich długowieczności, dzięki czemu przez wiele lat nie będziesz musiał się martwić o zakup nowego noża.

thumb-img-jars.jpg
Aranzacyjne_noze_zestaw_style_plus_NK_989_5901035504851_NK_986_5901035499577.jpg

Nóż szefa kuchni 8" STYLE — nowoczesne rozwiązania

Nóż szefa kuchni STYLE 8" (20 cm) dzięki szerokiemu ostrzu stanie się Twoim niezawodnym pomocnikiem, nadając się do wszystkich prac w kuchni.

Ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej X30Cr13 z dodatkiem chromu, który zwiększa wytrzymałość i odporność na korozję. Twardość ostrza noża STYLE na skali Rockwella wynosi 52-54 HRC.

Rękojeść noża dodatkowo pokryto specjalną powłoką antypoślizgową. Powłoka to termoplastyczna guma, która zapobiega wyślizgiwaniu się noża z dłoni, nawet jeśli jest on mokry. Dodatkowo powłoka zabezpiecza uchwyt przed korozją.

Aby jak najdłużej cieszyć się niezawodnością i stylowym wyglądem noży kuchennych GERLACH, zalecamy myć je ręcznie. Mycie noży w zmywarce, ze względu na wysoką temperaturę wody oraz działanie środków chemicznych, może doprowadzić do trwałego uszkodzenia ostrzy oraz rękojeści noży.

Linia Style

Opinie klientów (0)

Na razie nie dodano żadnej recenzji.