0

Wegańskie kakao

Składniki:

  • 1 szklanka mleka owsianego (250 ml)
  • 1,5 łyżki kakao
  • 2 łyżki syropu daktylowego
  • ¼ łyżeczki cynamonu

Wegańskie kakao – Zestaw garnków 4 el. SMART STEEL

Na zdjęciu: Zestaw garnków 4 el. SMART STEEL
 

Jak przygotować wegańskie kakao?

Do najmniejszego garnka SMART STEEL z odczepianą rączką wlej szklankę mleka owsianego oraz syrop daktylowy. Dodaj do nich kakao i cynamon. Wymieszaj wszystkie składniki za pomocą trzepaczki Natur.

Wegańskie kakao – Trzepaczka NATUR

Na zdjęciu: Trzepaczka NATUR
 

Podgrzej zawartość naczynia na wolnym ogniu tak, aby nie dopuścić do zagotowania.

Gdy wegańskie kakao będzie już ciepłe, przelej go do ulubionego kubka (np. z DESIGNER COLLECTION) i delektuj się jego smakiem.

Wegańskie kakao – Kubek - Gabriela Koronowska DESIGNER COLLECTION

Na zdjęciu: Kubek - Gabriela Koronowska DESIGNER COLLECTION
 

A jeśli chcesz zabrać wegańskie kakao na wynos polecamy kubek termiczny Assist o pojemności 0,5 litra.

Wegańskie kakao – Kubek Assist 0,5 l

Na zdjęciu: Kubek Assist 0,5 l
 

Smacznego!

Nagrody
i wyróżnienia

© Gerlach 2022

Created by: Xann Marketing

Ta strona korzysta z plików Cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w zakładce Polityka prywatności