Składniki:
- 1 szklanka mleka owsianego (250 ml)
- 1,5 łyżki kakao
- 2 łyżki syropu daktylowego
- ¼ łyżeczki cynamonu
Na zdjęciu: Zestaw garnków 4 el. SMART STEEL
Jak przygotować wegańskie kakao?
Do najmniejszego garnka SMART STEEL z odczepianą rączką wlej szklankę mleka owsianego oraz syrop daktylowy. Dodaj do nich kakao i cynamon. Wymieszaj wszystkie składniki za pomocą trzepaczki Natur.
Na zdjęciu: Trzepaczka NATUR
Podgrzej zawartość naczynia na wolnym ogniu tak, aby nie dopuścić do zagotowania.
Gdy wegańskie kakao będzie już ciepłe, przelej go do ulubionego kubka (np. z DESIGNER COLLECTION) i delektuj się jego smakiem.
Na zdjęciu: Kubek - Gabriela Koronowska DESIGNER COLLECTION
A jeśli chcesz zabrać wegańskie kakao na wynos polecamy kubek termiczny Assist o pojemności 0,5 litra.
Na zdjęciu: Kubek Assist 0,5 l
Smacznego!