0

Mus jagodowy z serkiem Mascarpone

Składniki:

  • 200 g jagód
  • 150 g serka Mascarpone
  • 150 g śmietanki kremówki
  • 1,5 łyżki miodu

 

Jak zrobić mus jagodowy z serkiem Mascarpone?

Jagody dokładnie wypłucz pod bieżącą wodą, a następnie osusz ręcznikiem papierowym.

Umieść owoce w blenderze i zmiksuj.

Ubij schłodzoną śmietanę kremówkę. Pod koniec ubijania dodaj serek Mascarpone oraz miód.

Całość dokładnie wymieszaj (do mieszania polecamy akcesoria Natur) z jagodami i przełóż do pucharków.

Jak zrobić mus jagodowy z serkiem Mascarpone? – Zestaw akcesoriów NATUR

Na zdjęciu: Zestaw akcesoriów NATUR
 

Deser podawaj schłodzony.

Nagrody
i wyróżnienia

© Gerlach 2022

Created by: Xann Marketing

Ta strona korzysta z plików Cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w zakładce Polityka prywatności