• Jak przygotować się na górską wyprawę?

    Lifestyle | 17.05.2023

    Jak przygotować się na górską wyprawę?

    Jak przygotować się na górską wyprawę? Te miejsca są jednym z najbardziej popularnych kierunków na krótsze i dłuższe wycieczki, szczególnie wśród polskich turystów. Górskie wędrówki są doskonałą formą aktywności na każdym poziomie zaawansowania i w każdym wieku. Mogą być fantastyczną przygodą dla całej rodziny, nic więc dziwnego, że Polacy coraz częściej wybierają tę formę spędzania wolnego czasu.

    Czytaj więcej
  • Jak wprowadzić naturalne drewno do kuchni?

    Lifestyle | 17.05.2023

    Jak wprowadzić naturalne drewno do kuchni?

    Jak wprowadzić naturalne drewno do kuchni? To pomieszczenie jest jednym z najważniejszych w każdym domu. Idealna  kuchnia to taka która łączy funkcjonalność oraz design. Sprawdź, jak sprawić, by wyglądała wyjątkowo!

    Czytaj więcej
  • Wyjątkowy Dzień Mamy z marką Gerlach

    Prezenty i Grawer | 16.05.2023

    Wyjątkowy Dzień Mamy z marką Gerlach

    Dzień Mamy to jeden z bardziej wzruszających i radosnych dni w roku. Jest wyrazem miłości i szacunku dla wszystkich Mam na całym świecie. Matka bowiem w kulturze symbolizuje wszystko to co dobre, bezpieczne i bliskie.  Co ciekawe Dzień Mamy obchodzony jest 26 maja wyłącznie w Polsce. Spraw, aby ten dzień był prawdziwym świętem miłości i podaruj Mamie wyjątkowy i niezapomniany prezent.

    Czytaj więcej
  • Co wziąć ze sobą w podróż camperem? Życie na czterech kólkach

    Lifestyle | 16.05.2023

    Co wziąć ze sobą w podróż camperem? Życie na czterech kólkach

    Wielkimi krokami zbliża się upragniony czas wiosennych wypadów i letnich podróży, dlatego sprawdź, co warto wziąć ze sobą w podróż camperem.  Jak przygotować się do sezonu caravaningowego? Jak optymalnie wyposażyć kuchnię w przyczepie kempingowej?

    Czytaj więcej
  • Jak stworzyć przytulny balkon? Zainspiruj się z marką Gerlach!

    W ogrodzie | 16.05.2023

    Jak stworzyć przytulny balkon? Zainspiruj się z marką Gerlach!

    Balkon w ostatnich latach jest coraz bardziej docenianą przestrzenią. Może być miejscem relaksu, uprawy ziół, zewnętrzną jadalnią czy małym ogródkiem. Jak stworzyć przytulną przestrzeń?

    Czytaj więcej
  • Jak uprawiać zioła? Siła z natury

    W ogrodzie | 15.05.2023

    Jak uprawiać zioła? Siła z natury

    Wiosna to nowy początek. Przyroda odradza się po zimie, dając mnóstwo dobra i piękna otaczającemu światu. Jednym z takich podarunków od natury są właśnie zioła. Jak je uprawiać? 

    Czytaj więcej
  • Carpaccio z rzodkiewki – pomysł na zdrową przystawkę!

    Przepisy | 15.05.2023

    Carpaccio z rzodkiewki – pomysł na zdrową przystawkę!

    Carpaccio z rzodkiewki to naprawdę prosty w przygotowaniu przepis, który będzie doskonałą przystawką, zdrową przekąską lub dodatkiem do śniadania. Jak je przygotować? Sprawdź przepis stworzony przez Adama Borowicza.

    Czytaj więcej
  • NOWOŚĆ – ergonomiczne nożyczki ASSIST w trzech rozmiarach

    Aktualności | 15.05.2023

    NOWOŚĆ – ergonomiczne nożyczki ASSIST w trzech rozmiarach

    Nożyczki ASSIST pozwolą Ci na wykonanie precyzyjnych, czystych cięć. Dostępne w trzech rozmiarach, będą Twoim wsparciem zarówno w domu, warsztacie, jak i w szkole czy pracy. Sprawdź naszą nowość już teraz!

    Czytaj więcej
  • Duszone udko z kaczki z marchewkową „różyczką” – przepis na elegancki obiad

    Przepisy | 11.05.2023

    Duszone udko z kaczki z marchewkową „różyczką” – przepis na elegancki obiad

    Duszone udko z kaczki z marchewkową „różyczką” to pomysł na obiad, który będzie się wykwitnie prezentować. Drób w połączeniu z pyszną marynatą jest zaś miękki i aromatyczny. Sprawdź, jak przygotować wyśmienite udko! 

    Czytaj więcej
  • Wielkanocny wegański żurek na bogato - przepis na 8 konkretnych porcji

    Przepisy | 09.05.2023

    Wielkanocny wegański żurek na bogato - przepis na 8 konkretnych porcji

    Żurek wegański na bogato to tradycyjne polskie danie w nowoczesnym wydaniu, które warto przygotować na święta. Zaskakuje bogactwem smaku. Podana ilość składników wystarczy do podania 8 dużych porcji. Przepis przygotował Tomek Mędrek, bloger i twórca wegańskich przepisów.

    Czytaj więcej
  • Szczupak faszerowany – przepis na pyszną rybę

    Przepisy | 09.05.2023

    Szczupak faszerowany – przepis na pyszną rybę

    Szczupak faszerowany to idealny pomysł na obiad na szczególną okazję, zwłaszcza jeśli Twoja rodzina przepada za różnego rodzaju rybami. Do stworzenia dania przygotuj m.in. włoszczyznę, czyli takie warzywa jak pietruszka, seler czy marchew. Wybierz też świeżą, najlepiej niemrożoną rybę.

    Czytaj więcej
  • „Szybki żurek” – zupa w stylu żurku bez zakwasu

    Przepisy | 09.05.2023

    „Szybki żurek” – zupa w stylu żurku bez zakwasu

    „Szybki żurek” to zupa podobna do żurku, ale jednocześnie nie wymagająca zakwasu i taka, którą przygotujesz naprawdę szybko. Przygotuj do niej ulubione dodatki, takie jak jaja, czy ugotowane mięso. To idealny pomysł na szybki, ale lekki obiad dla Ciebie i Twoich bliskich.

    Czytaj więcej