0

Smart gotowanie z Gerlachem

zobacz więcej
Naleśniki z wiejskim twarogiem, lodami i świeżymi owocami

Składniki – dodatki: 200 g tłustego twarogu (najlepiej wiejskiego) może być drobno mielony  wiejska...

zobacz więcej
Zupa ogórkowa z suszonymi grzybami i ziołami

Składniki na bulion dla 4 osób: ETAP 1 ½ korzenia średniego selera 1 duży...

zobacz więcej
Przepis na cotoletta alla milanese czyli włoskiego schabowego z zielonym puree i ziołową mizerią.

Składniki dla 2 osób: Kotlet: 2 kotlety cielęce (najlepiej z kostką) – po około 200 – 300g każdy...

zobacz więcej
Krem z pieczonej dyni hokkaido z dodatkiem koziego sera i skórki z cytryny

Składniki (dla 2 osób): Bulion i zupa: Połówka dyni hokkaido  Włoszczy...

zobacz więcej
Przepis na ocet jabłkowy zero waste

Aby niczego nie marnować, z resztek jabłek (obierek i gniazd nasiennych) możesz przygotować pyszny, domowy ocet jabłkowy w duchu zero waste. Na zdr...

zobacz więcej
Przepis na szarlotkę na chlebowym spodzie z owsianą kruszonką

Składniki na blachę lub patelnię o średnicy ok. 28 cm: ok. 500 g dowolnego lekko czerstwego pieczywa i/lub ciasta drożdżowego b...

zobacz więcej
Przepis na sałatkę grecką i grzanki z grillowanym serem halloumi

Lista składników na minimum 2 osoby.    Sałatka: 500 g mix pomidorków koktajlowych...

zobacz więcej
Placki z cukinii z dodatkiem sosów

Składniki dla 4 osób:  Pancakes: 600 g kolorowych cukinii – mix żółtej i zi...

zobacz więcej
Azjatyckie kopytka a’la kluski śląskie

Składniki dla 4 osób: ok. 0,7 kg ziemniaki ok. 150 g mąki pszennej ok. 200 g m...

Nagrody
i wyróżnienia

© Gerlach 2021

Created by: Xann Marketing

Ta strona korzysta z plików Cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w zakładce Polityka prywatności