-
Przepisy | 27.01.2025
Zupa-krem z selerów – kremowa i pyszna!
Zupa-krem z selerów ma słodki smak i gęstą konsystencję. Dzięki temu będzie idealnie smakować podana ze świeżo przygotowanymi grzankami. Bazą dla niej jest rosół, choć możesz wykorzystać również wywar z warzyw. To dobra propozycja na obiad dla całej rodziny.
Czytaj więcej -
Lifestyle | 24.01.2025
Brytfanna do piekarnika – jaką wybrać?
Brytfanna do piekarnika to wygodne naczynie, które pozwala na przygotowywanie większych dań. Może jednak przyjmować różne formy. Jaka brytfanna do piekarnika będzie najlepsza? Dowiedz się, wśród jakich modeli możesz wybierać!
Czytaj więcej -
Lifestyle | 24.01.2025
Jakie naczynia można wkładać do piekarnika?
Czy wiesz, jakie naczynia można wkładać do piekarnika, tak aby było to bezpieczne? Poznaj różne rodzaje produktów, które sprawdzą się do tej funkcji. Które z nich są najbardziej wszechstronne?
Czytaj więcej -
Przepisy | 24.01.2025
Kuski z jabłkami – przygotuj obiad na słodko!
Kluski z jabłkami to pomysł na obiad na słodko, który przygotujesz naprawdę szybko. Do ich stworzenia będą potrzebne wyłącznie podstawowe składniki, takie jak mąka pszenna, jajko, czy mleko. Nie wymagają więc specjalnych przygotowań.
Czytaj więcej -
Przepisy | 23.01.2025
Śliwki z boczkiem – spróbuj tej przystawki!
Śliwki z boczkiem to naprawdę doskonały pomysł na przystawkę, która zaskoczy Twoich znajomych i bliskich. Przygotowanie jej zajmie dosłownie chwilę. Tak przyrządzone śliwki możesz również wziąć ze sobą do pracy czy do szkoły, używając pojemników kuchennych.
Czytaj więcej -
Aktualności | 23.01.2025
Nowość! Kolekcja naczyń żaroodpornych FLOW
Poznaj nowość w naszej ofercie. Kolekcja naczyń żaroodpornych FLOW to cztery różne, wszechstronne szklane formy, które wykorzystasz do wielu zadań. Który z nich najlepiej sprawdzi się w Twoim domu? Dowiedz się!
Czytaj więcej -
Lifestyle | 23.01.2025
W czym upiec chleb?
W czym upiec chleb, aby wyszedł chrupiący? Dowiedz się, jakich naczyń możesz użyć i stwórz naprawdę pyszne pieczywo domowej roboty. Na co zwrócić uwagę wybierając dedykowane naczynie?
Czytaj więcej -
Przepisy | 23.01.2025
Orzechowiec – pyszne ciasto z orzechami włoskimi
Jak przygotować orzechowca pełnego pysznych orzechów włoskich? To stosunkowo proste do stworzenia ciasto, przekładane pysznym kremem. Sprawdź, jak krok po kroku upiec je dla swoich bliskich!
Czytaj więcej -
Aktualności | 22.01.2025
Poznaj garnki NATUR IRON w nowych wersjach kolorystycznych!
Rozszerzamy naszą ofertę o nowe kolory garnków NATUR IRON. Wybierz eleganckie, jednolite bordo, lub nowoczesny czerwony gradient, który ożywi Twoją kuchnię. To sprawdzona jakość, która dobrze spisze się w nowoczesnych wnętrzach.
Czytaj więcej -
W ogrodzie | 22.01.2025
Co kwitnie w lutym w ogrodzie?
Poznaj rośliny, które przebudzają się do życia już w czasie przedwiośnia. Co kwitnie w lutym w ogrodzie? Czego możesz wyczekiwać i co posadzić u siebie, aby móc cieszyć się pięknem natury jeszcze przed nadejściem wiosny?
Czytaj więcej -
Przepisy | 22.01.2025
Zając po myśliwsku – danie na specjalne okazje
Zając po myśliwsku to dość tradycyjny przepis na tę niezwykle delikatną i smaczną dziczyznę. Do jego przygotowania użyj wyłącznie najlepszych, ekologicznych składników, ponieważ tylko one najbardziej podkreślą smak wyjątkowego mięsa.
Czytaj więcej -
Lifestyle | 21.01.2025
Jak przechowywać kurki?
To jedne z najpopularniejszych grzybów, które można zebrać samodzielnie lub też zakupić w sklepie. Jak przechowywać kurki? Dowiedz się więcej na temat ich mrożenia oraz trwałości, a także sprawdź, po czym rozpoznać, że grzyby się zepsuły. Oto nasze pomysły na organizację w kuchni!
Czytaj więcej